CAH NEWS

JURIST GEZOCHT

Organisatie
Curaçao Airport Holding N.V. (CAH) is als Overheids-N.V. eigenaar van de Curaçao Airport en de omliggende terreinen. CAH houdt toezicht op de kwaliteit en de continuïteit van de airport operations. Daarnaast houdt CAH zich bezig met de ontwikkeling van de omliggende terreinen en het (mede) promoten van de Curaçaose luchthaven en het vliegverkeer (passagiers en cargo) van en naar Curaçao.

Functie
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een daadkrachtige en integere Jurist. Het betreft een fulltime functie. De Jurist zal zich bezighouden met het juridisch adviseren over en behartigen van (beleids)zaken alsmede het opstellen en toetsen van documenten binnen de kaders van de Curaçaose wet- en regelgeving, beroepscodes en reglementen van CAH. Ook zal de Jurist CAH vertegenwoordigen als advocaat tijdens eventuele rechtszaken. De Jurist:
Levert als lid van het managementteam een bijdrage aan de (strategische) beleidsontwikkeling van Curaçao Airport Holding alsmede aan de implementatie en evaluatie van het beleid.
Vervult de rol van intern juridisch adviseur.
Adviseer inzake juridische constructies, ‘compliance’ aangelegenheden, corporate governance en andere juridische aangelegenheden.
Levert vanuit juridisch perspectief een bijdrage aan de totstandkoming en evaluatie van overeenkomsten.
Bereidt inhoudelijk en procedureel rechtszaken voor, treedt hierin waar mogelijk en gewenst tevens op als advocaat van CAH ofwel ondersteunt de externe huisadvocaat bij de rechtszaak.
Neemt deel en/of geeft leiding aan en vertegenwoordigt CAH in interne en externe commissies, project- en werkgroepen en overlegverbanden.

Profiel
Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige, positieve, proactieve en accurate juridische professional met goede contactuele eigenschappen. De juiste kandidaat is integer en discreet en beschikt over:
Een afgeronde WO-opleiding Rechten, aangevuld met een afgeronde Beroepsopleiding Advocatuur.
Theoretische inzicht in en kennis van recht en in het bijzonder verbintenissen- en vennootschapsrecht.
Kennis van voor CAH relevante wet- en regelgeving, contracten en documentatie.
Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden.
Inzicht in luchtvaartaangelegenheden.
Uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden.
Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels, Papiaments en liefst ook Spaans.

Procedure
U kunt uw sollicitatiebrief en curriculum vitae onder vermelding van ‘Vacature Jurist’ tot uiterlijk 30 januari 2019 sturen naar sderijke@ca-holding.com. Een referentiecheck en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

No comments
HansJURIST GEZOCHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *